USR-PLUS se angajează că va vota candidații PNL la funcțiile de viceprimar al Timișoarei și vicepreședinte al CJ

Alianța USR-PLUS se angajează că va vota săptămâna aceasta candidații PNL pentru funcțiile de viceprimar al Timișoarei și vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș. Anunțul a fost făcut de liderul USR Timiș, Cristian Moș.

Președintele USR TImiș a mai subliniat că alianța salută propunerea PNL de a închide negocierile pentru Timișoara și Timiș în această săptămână și de a forma majorități în toate localitățile în care acestea se pot realiza, în baza rezultatelor de la alegerile locale.

Reamintim, PNL și USR PLUS nu au reușit să se înțeleagă până acum în privința parteneriatului. Mai mult, doar Ruben Lațcău, propus de alianță a devenit viceprimar al Timișoarei, inclusiv cu voturile consilierilor liberali.

Pe de altă parte, Cosmin Tabără, propus de PNL pentru funcția de viceprimar, a fost respins, după ce a obținut doar voturile liberalilor.

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “USR-PLUS se angajează că va vota candidații PNL la funcțiile de viceprimar al Timișoarei și vicepreședinte al CJ

  1. USR Timiș vrea votul Timisenilor și deschide lista pt.parlament în Timiș a alianței USR-PLUS pt.Camera Deputaților cu un bucureștean(Drula)?De ce nu a votat vicele PNL la primăria Timișoara ,săptămâna trecută?Santaj?

Lasă un răspuns