Urmează încă două săptămâni de foc! Vezi ce temperaturi vor fi în Banat

În această săptămână vremea caniculară va domina întreaga ţară, în timp ce intervalul 27 iulie-2 august temperaturile vor scădea cu doar 2-3 grade. Ploile nu vor reuşi să răcorească atmosfera, deoarece vor fi unele de scurtă durată şi vor avea caracter de furtuni.


PROGNOZA METEO BANAT

Prima saptamâna a intervalului de prognoza va fi caracterizata de o vreme caniculara, cu maxime ale temperaturii aerului de 35…37 de grade, în medie. În cursul nopţilor mediile termice vor scadea de la 20..21 la început, spre 17 grade pe 22 iulie, dupa care vor creşte din nou spre 18…19 grade. În primele zile din cea de a doua saptamâna temperaturile scad usor de la o zi la alta, atingând valori medii diurne de 32…34 de grade pe 28 – 29 iulie, când minimele nocturne vor fi de aproximativ 17 grade. Dar spre finalul perioadei de prognoza regimul termic va creste din nou si temperaturile maxime vor atinge, în medie, 35…36 de grade în primele zile ale lunii august.

Manifestari specifice instabilitaţii atmosferice vor fi posibile pe arii restrânse în prima saptamâna de prognoza, iar probabilitatea pentru averse mai frecvente va creste în intervalul 26-28 iulie.

realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns