Urmăriți național și internațional, prinși în vestul țării

politie cautari

Poliţiştii hunedoreni au reţinut doi bărbaţi (unul în vârstă de 39 de ani, din oraşul Petrila şi altul în vârstă de 19 ani, din Lupeni), pe numele cărora autorităţile judiciare din Franța au emis mandate europene de arestare.

CITEȘTE ȘI: O familie din vestul ţării își caută cu disperare fiica!

Cei doi au fost reținuți şi prezentați Curții de Apel Alba-Iulia, care a emis mandate de arestare preventivă faţă de cei doi, pentru o perioadă de 30 de zile, în vederea predării către autoritățile franceze. Hunedorenii sunt cercetați pentru comiterea unor infracțiuni de constituire de grup infracțional, trafic de persoane și proxenetism, fapte săvârșite pe teritoriul Franței, la sfârșitul anului 2018.

La rândul lor, poliţiştii de la Orăștie au organizat o acţiune în urma căreia au depistat un tânăr în vârstă de 20 de ani, pe numele căruia Judecătoria Orăștie a emis, la data de 13 septembrie, un mandat de arestare preventivă. Tânărul, care se sustrăgea urmăririi penale (motiv pentru care se afla în urmărire naţională), urmează a fi cercetat în stare de arest preventiv, pentru comiterea unor infracţiuni de furt. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Municipiului Deva.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns