Urmăriți general, prinși la frontieră. Pentru ce erau căutați

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat şi predat autorităţilor doi cetăţeni români care erau căutaţi pentru săvârşirea unor infracţiuni săvârşite pe teritoriul României.

Cei doi au vrut să treacă granița prin Punctul de Trecere al Frontierei Cenad, din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara. Este vorba despre doi cetățeni români, unul de 23 de ani, iar celălalt de 55 de ani.

CITEȘTE ȘI: La Timișoara, directorul Drăgilă verifică fără milă

„Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbaţii în cauză figurează în bazele de date ca fiind urmăriţi general, primul în vederea executării pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier fiind condamnat la 1 an şi 8 luni de închisoare, iar celălalt pentru comiterea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice.”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbaţilor în cauză, fiind predaţi unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

0 Comments

No Comment.