Urmărire ca-n filme. Poliţiştii au tras focuri de armă în cauciucuri pentru a opri un bărbat care furase o maşină din benzinărie

Un bărbat care sub ameninţarea unui cuţit a furat o maşină dintr-o benzinărie din municipiul Giurgiu a fost oprit de poliţişti cu şase focuri de armă. Oamenii legii au stabilit că cel care a sustras vehiculul era băut.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Giurgiu, un bărbat din municipiul Zimnicea, judeţul Teleorman, a sunat la 112 şi a spus că sub ameninţarea unui cuţit i-a fost sustras autoturismul de o către o persoană necunoscută, dintr-o bezinărie din municipiul Giurgiu.

„În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul de 35 de ani din municipiul Giurgiu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi profitând de faptul că proprietarul a plecat de lângă maşina aflată în staţia de carburanţi a determinat o persoană ce se afla în calitate de pasager în autoturism să coboare sub ameninţarea unui cuţit.

În momentul în care a vrut să plece a fost întâmpinat de proprietarul maşinii, pe care de asemenea l-a ameninţat că îl taie, după care a fugit cu autoturismul”, se arată în comunicatul Poliţiei Giurgiu.

Oamenii legii l-au urmărit pe bărbat şi au tras şase focuri de armă în pneurile autoturismului, forţându-l pe şofer să oprească în localitatea Dealu, judeţul Giurgiu.

Bărbatul care a furat maşina a fost imobilizat şi încătuşat, iar la testatarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a refuzat să meargă la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În acest caz, instanţa a admis propunerea anchetatorilor de arrest preventive pentru 30 de zile, pentru tâlhărie calificată şi refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, scrie mediafax.ro.

0 Comments

No Comment.