Urma putea scăpa turma

alin popoviciu 1

Filiala Timiş a PNL a înregistrat un eşec ruşinos la congresul naţional al partidului. Exceptându-l pe Ben Oni Ardelean, care făcea parte din gruparea Ludovic Orban, ceilalţi candidaţi la funcţii nu au avut succes.

Dimpotrivă, Nicolae Robu şi Marilen Pirtea, văzuţi ca alternative viabile, au pierdut fără drept de apel, la diferenţe astronomice, cam cât e distanţa între Universitatea din Oxford şi Politehnica Timişoara sau Universitatea de Vest.

Şi Alin Popoviciu, candidat, de asemenea, la o funcţie de vicepreşedinte, a rămas pe dinafară, numai că în cazul lui lucrurile au stat altfel. Fostul deputat a pierdut la o diferenţă de doar şase voturi, fiind învins de un liberal extrem de cunoscut, Gheorghe Falcă.

Mai mult, Popoviciu susţine că ar fi câştigat dacă alegerile s-ar fi desfăşurat corect, prezentând chiar şi un filmuleţ în care Falcă verifică modul în care delegaţii au votat. Oricum, chiar dacă nu băgăm în seamă acuzaţiile, scorul lui Popoviciu spune multe, în comparaţie cu cele ale lui Robu şi Pirtea.

Acuzat pentru pierderea alegerilor locale, marginalizat din cauza imaginii nu tocmai favorabile, trecut pe o linie secundară în partid şi lăsat la urmă, Alin Popoviciu era cât pe ce să fie marea surpriză a Timişului la congresul PNL, semn că politica se mai face şi pe teren, nu doar de la catedră.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Urma putea scăpa turma

  1. ce dracu mai vrea popoviciu asta ?sa treaca langa blaga .trage pnl-ul in jos .chiar nu-si dau seama adevaratii liberali?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *