Urările de sănătate au prins la Timișoara. Ce s-a întâmplat în noaptea dintre ani

bebelusi 1

Mini-vacanța prilejuită de trecerea în noul an nu a ieșit din tiparele obișnuite din punct de vedere al sănătății. După perioada Crăciunului, caracterizată printr-o creștere a numărului de pacienți cu afecțiuni grave, medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean Timișoara au avut parte de un Revelion liniștit.

În plus, față de anii precedenți, aceștia s-au confruntat cu mai puține cazuri de intoxicații etanolice, semn că petrecerile au fost stropite cu moderație.

”A fost o noapte obișnuită, atât în ceea ce privește rata de prezentare, cât și patologia. De la ora 20 și până la ora 8, au fost înregistrați 65 de pacienți. Dintre aceștia 20 la sută au fost internați pe secțiile spitalului, din fericire, niciunul la Terapie Intensivă. Au fost cazuri de accidente vasculare cerebrale, infarcte, aritmii și diverse traume”, a precizat Mihai Grecu, medic-șef UPU.

Intrarea în noul an a fost plină de evenimente la Maternitatea Odobescu din cadrul Spitalului Municipal Timișoara, unde primul născut a fost o fetiță perfect sănătoasă de 3.340 de grame și 50 de centimetri.

De asemenea, pe parcursul nopții până la ora 8 dimineața, alți trei bebeluși au venit pe lume.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns