Unul dintre cei mai veninoşi şerpi din lume a fost găsit lângă cuptorul cu microunde, în bucătăria unei clădiri de birouri

sarpe 6

Clipe de panică pentru mai mulţi angajaţi, în Australia. Unul dintre cei mai veninoşi şerpi din lume a fost descoperit chiar lângă cuptorul cu microunde, în bucătăria unei clădiri de birouri. Veninul reptilei îi putea omorî pe toţi cei şase oameni prezenţi în încăpere.

CITEȘTE ȘI: Primele doze de vaccin Moderna au ajuns în România

Sperietură serioasă într-o clădire de birouri. Mai mulţi angajaţi au rămas șocați, după ce un șarpe extrem de veninos și-a scos capul de lângă cuptorul cu microunde din bucătărie.

Șarpele, lung de aproximativ un metru, a fost găsit ghemuit în spatele aparatului de încălzit. Incidentul a avut loc în Melbourne, Australia. Se pare că aceasta este una dintre cele mai veninoase reptile, muşcătura ei fiind în cele mai multe cazuri mortală, spun specialiştii.

O persoană specializată a fost chemată pentru a scăpa în siguranţă de şarpe, angajaţii nedorind în mod cert să intervină, potrivit dailymail.co.uk.

”Am deschis dulapul, care avea cuptorul cu microunde înăuntru, și un cap a ieșit de dedesubt”, a spus respectivul om.

Acesta a reuşit să scoată cuptorul cu microunde din dulap și să prindă în siguranță șarpele în doar câteva minute. Cel mai probabil reptila căuta adăpost, din cauza temperaturilor ridicate. Însă, nu se ştie cum şarpele a şi reuşit să ajungă tocmai acolo.

Omul specializat în prinderea şarpelui a declarat că acesta are suficient venin pentru a-i ucide pe toți cei șase membri ai personalului prezent în birou în acel moment.

Şarpele tigru este considerat al cincilea cel mai mortal șarpe din lume, cu venin suficient de puternic pentru a ucide o victimă la o oră de la mușcătură.

„Te lasă în pace dacă îi lași în pace, dar dacă încerci să-i ridici sau să-i omori, te vor mușca”, a mai adăugat specialistul.

Membrii personalului de la birou au reuşit totuşi să rămână calmi și l-au lăudat pe om odată ce a prins reptila.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Unul dintre cei mai veninoşi şerpi din lume a fost găsit lângă cuptorul cu microunde, în bucătăria unei clădiri de birouri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *