Unul dintre cei mai bine cotaţi kick-boxeri ai momentului, participant în circuitul mondial Glory, vine la Timişoara

Benjamin Adegbuyi

Unul dintre cei mai bine cotaţi kick-boxeri ai momentului, participant în circuitul mondial Glory, este invitatul de onoare al ediţiei cu numărul trei a galei „Danger Superfight”. Evenimentul organizat de Ginardo Gaşpar prin clubul Ginbox Timişoara va avea loc în data de 30 aprilie, cu începere de la ora 20, la sala „Constantin Jude”.

Benjamin Adegbuyi va veni cu un sportiv de la clubul său şi va urca în ring pentru a-i premia pe învingători. Vor fi zece meciuri în gala propriu-zisă şi patru în undercard. Câştigătorii vor primi o centură „Danger Superfight”.

Ginardo Gaspar 1„Sunt în discuţii cu 10-15 sportivi disponibili pentru această gală. Aştept şi confirmarea unui meci pentru titlul mondial. Mai rămân de stabilit şi alte detalii. Bugetul nu este făcut încă, sper să ne sprijine cât mai mulţi oameni de afaceri pentru a organiza un eveniment memorabil. Tot în acea zi şi tot la sala <<Constantin Jude>> voi ţine şi ediţia cu numărul zece a <<Cupei Ginbox>>, dar într-un cadru mai restrâns, cu 15-20 de meciuri, iar accentul va fi pus pe sportivii de la Ginbox”, a declarat Ginardo Gaşpar, preşedinte-antrenor la Ginbox Timişoara.

„Cupa Mărţişorului”, gata de start

Până la evenimentul din 30 aprilie, Ginbox Timişoara îi invită pe timişoreni la ediţia inaugurală a „Cupei Mărţişorului”. Competiţia de kick-boxing se va desfăşura mâine, de la ora 13, la Iulius Mall. Au confirmat participarea 83 de sportivi de la cluburi din Timişoara, Deta, Liebling, Buziaş, Craiova şi Drobeta Turnu Severin.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *