Unul din cei 2 elevi de 10 de la BAC, din Sibiu, a avut-o dirigintă pe Carmen Iohannis: „Ne-a învățat să fim, în primul rând, oameni”

Unul din cei 2 elevi de 10 de la BAC, din Sibiu, a avut-o dirigintă pe Carmen Iohannis: „Ne-a învățat să fim, în primul rând, oameni”

Unul din cei doi absolvenți de liceu din Sibiu care au obținut media 10 la Bacalaureat 2022 a avut-o ca dirigintă pe Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis.

Pavel Mihăilescu a urmat cursurile Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, profilul Științe ale Naturii Bilingv, engleză, și a avut-o dirigintă pe Carmen Iohannis, potrivit Turnul Sfatului.

„Doamna dirigintă ne-a învățat să fim, în primul rând, oameni. Ea ne spunea mereu: faceți ceva ce vă place și ce iubiți, că banii vor veni”, a declarat el pentru sursa citată.

Pavel a dat Bacalaureatul la Limba română, la Matematică și la Anatomie. Nu se aștepta să-l ia media 10, pentru că a avut emoții la anatomie, scrie digi24.ro.

„Vă spun sincer că nu mă așteptam. Am învățat mult, dar nu mă așteptam la note perfecte. La matematică nu am avut niciun fel de emoții.

Chiar dacă subiectele au fost ușoare, pot spune, mândru de mine, că oricât de grele ar fi fost tot aș fi luat această notă. La română nu am fost foarte sigur, deși am respectat baremul și am scris cât de bine și cât de frumos am putut și, sincer să fiu, cele mai mari emoții le-am avut la anatomie.

CITEȘTE ȘI: Dezastru în centrul Budapestei. Mai multe persoane au fost rănite, cinci maşini sunt distruse complet. Video

Acolo, la subpunctul C, de la ultimul exercițiu a picat fiziologia analizatorului cutanat și în dimineața cu examenul am spus să învăț asta, dar n-am făcut-o și exact asta mi-a picat. Recunosc că m-am blocat puțin când am văzut, dar se pare că m-am descurcat”, a mai spus el.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns