Unui om i s-a făcut rău, la Timișoara, din cauza aerului greu din tramvai

Temperaturile ridicate din ultima perioadă, accentuate de asfaltul încins și de numărul mare de autovehicule din Timișoara, au făcut ca disconfortul termic să fie resimțit mult mai acut, îndeosebi de persoanele vârstnice sau cu probleme de sănătate.

CITEȘTE ȘI: Accident grav: Un mort şi trei răniţi, după ce un tren a lovit o maşină

Cele mai dramatice situații, însă, au fost sesizate în mijloacele de transport în comun din Timișoara, în care nu a funcționat sistemul de climatizare. În tramvaiele vechi, în care climă nu există, dar nici geamurile nu pot fi deschise la maximum, atmosfera a fost de-a dreptul sufocantă, chiar și la orele dimineții.

Zilele trecute, unui bărbat în vârstă care circula pe traseul tramvaiului 4, supraaglomerat din cauza timpilor mari de așteptare (aproximativ 20 de minute), i s-a făcut atât de rău, încât a trebuit să fie ajutat de alți călători pentru a putea coborî. Incidente similare au mai avut loc însă și în mijloacele de transport în comun mai noi, dotate din fabricație cu climă, dar care nu era pornită.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Unui om i s-a făcut rău, la Timișoara, din cauza aerului greu din tramvai

  1. DA, pentru RATT, sa stie, troleibuzul 11 nu da aer conditionat, e singurul pe care oamenii il ocolesc, preferand sa astepte in statie un alt numar.

Lasă un răspuns