Unui curier i s-a sustras borseta cu peste 5.000 de lei, după ce şi-a lăsat maşina descuiată…

ANAF

Un curier a rămas fără încasări după ce și-a lăsat neasigurată mașina de curierat în Caransebeș. Acesta a coborât din autovehiculul pe care l-a parcat pe partea dreaptă, a traversat strada Ardealului lăsându-și borseta cu bani între scaune.

Total neinspirat, curierul nu și-a blocat portierele iar autori necunoscuți, până în acest moment, au profitat și au sustras borseta în care se afla o sumă de peste 5.000 de lei.

CITEŞTE ŞI: O femeie a murit de oboseală, muncind de dimineaţă până seara ca să-şi poată creşte fiica

În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând ca polițiștii să identifice persoanele vinovate iar acestea să fie trase la răspunde.

Comisarul șef Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin recomandă cetățenilor și firmelor de curierat să nu lase în autoturisme la vedere bunuri și valori de natura care ar putea determina persoane să comită spargerea autoturismelor.

Sursele noastre vorbesc despre faptul că șoferul firmei de curierat își părăsise autovehiculul doar pentru a-și cumpăra un covrig. Cam scump covrigul curierului, am putea concluziona cu amărăciune, conform reper24.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns