Universul Casei Tale & Expo Mobila, la CRAFT

Universul Casei Tale & Expo Mobila este evenimentul la care Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită publicul în a doua parte a acestei săptămâni.

Începând de joi până duminică inclusiv, CCIAT organizează, la Centrul regional de Afaceri (CRAFT) din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, o nouă ediţie a expoziţiei naționale specializată în mobilier, amenajări interioare și exterioare.

„Manifestarea reunește producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina atât publicul larg, cât şi profesioniştii din branşă, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare”, afirmă Roxana Bonchiş, organizator.

La ediţia care se va deschide mâine, sectorul mobilei e reprezentat prin cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii, incluzând sisteme inteligente.

Se vor putea achiziționa pe loc, sau la comandă, pe baza catalogului, la preț de producător, bucătării, paturi, saltele, canapele, mese, scaune, fotolii, dormitoare și livinguri mobilate complet, accesorii, decorațiuni, într-un cuvânt, diverse tipuri de mobilier destinate locuinței și biroului.

Universul Casei Tale & Expo Mobila îşi mai propune să fie, timp de patru zile, locul unde producători, constructori, proiectanți, arhitecţi, designeri şi consultanți vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă.

Programul de vizitare, în intervalul 28-31 martie, este de joi până sâmbătă, între orele 10 şi 20, iar duminică, între 10 şi 18. Intrarea este gratuită.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns