Unii conduc ca nebunii! Record de viteză pe Autostrada Vestului

Șofer prins că circula cu 138 km/h într-un cartier din Arad

Drumurile bune (puţine la număr) din vestul ţării s-au transformat, de ceva vreme, în adevărate piste de raliuri. Tineri iresponsabili, aflaţi la volanul unor bolizi cu mulţi cai-putere, se dau în spectacol, fără a conştientiza că orice eroare, oricât de mică, îi poate costa viaţa sau pot omorî oameni nevinovaţi.

Poliţiştii rutieri – pe care nici legislaţia nu-i ajută de multe ori – reuşesc cu greu să stăpânească pofta de adrenalină a acestor „zmei”.

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat în trafic, doar în ultima săptămână, peste 40 de conducători auto, cu vârste cuprinse între 20 și 60 de ani, care circulau cu viteze ameţitoare. Cea mai mare viteză a fost de 222 km/h, înregistrată pe Autostrada A1 Deva-Nădlac.

Șoferii au fost sancționați contravențional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei și le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile. Cam puţin, am spune noi…

O amendă mult mai consistentă şi suspendarea carnetului pe minim un an ar fi măsuri care, cu siguranţă, i-ar pune pe gânduri pe amatorii de senzaţii tari.

Foto arhiva


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns