Ungaria și-a triplat numărul de piețe destinate producătorilor locali

Ungaria și-a triplat numărul de piețe destinate producătorilor locali

Numărul piețelor deschise exclusiv pentru fermierii autohtoni s-a triplat în Ungaria. La finele anului trecut, producătorii locali din țara vecină aveau la dispoziție 117 de astfel de piețe, potrivit ministrului Agriculturii de la Budapesta, Nagy Istvan.

”Este nevoie de piețe pentru consolidarea economiei locale, a fermierilor și a comunităților. Este un lucru bine știut și în piața la a cărei inaugurare am participat astăzi. Facilitatea funcționează ca o casă pentru fermierii și consumatorii locali. Consider că este un fapt important că numărul piețelor fermierilor a crescut de aproape trei ori între 2012 și 2020, deoarece până la sfârșitul anului trecut funcționau 117 de astfel de piețe. Îi încurajez pe toți să cumpere produse maghiare, pentru că așa susținem fermierii maghiari și familiile maghiare”, a declarat ministrul Agriculturii din Ungaria, după participarea la inaugurarea unei noi piețe organizate pentru fermierii locali.

Foto: beol.hu


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Ungaria și-a triplat numărul de piețe destinate producătorilor locali

 1. Bravo lor, o țară condusă de unguri pentru unguri, nu ca la noi, o țară condusă de …. în favoarea UE dar și a altora ! La cum evoluează România, pe Ceaușescu am ajuns să îl regretăm, în curînd vom regreta și destrămarea imperiului !

  1. De acord ! Un popor care tine la valorile lor, la cetatenii lor, spre deosebire de noi, care dupa revolutie am ajun o haita de ciini turbati.
   Fara respect pt nimic, pusi pe smenuieli si hotii .
   Trecem pe linga acte de violenta fara sa intervenim.
   Ne meritam soarta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *