Unei românce i s-a pus sechestru pe mașină în Italia. Vezi ce au descoperit polițiștii

politie italia

O tânără româncă de 23 de ani a trăit un adevărat șoc în Italia, în Florența când poliția i-a sechestrat mașina după ce i-a verificat asigurarea. Conform publicației  La Nazione românca a fost oprită de poliția rutieră și a prezentat asigurarea mașinii pe care o achiziționase online.

Din păcate asigurarea era falsă polițiștii descoperind că mașina marca Matiz a româncei nu era înregistrată ca și asigurată din luna noiembrie 2018. În ciuda faptului că românca le-a prezentat polițiștilor o chitanță de 390 de euro, bani pe care îi plătise online falsului asigurator, oamenii legii au sechestrat mașina și i-au aplicat o amenda de 868 de euro.

În urma verificărilor efectuate polițiștii italieni au descoperit că românca a fost păcălită de cei care au pretins că îi fac asigurarea dar, din păcate pentru ea asta nu a scutit-o de amendă și de sechestrul mașinii.

Românca a depus o plângere pentru înșelăciune și urmează să plătească amenda pentru a își recupera mașina  și să-și facă o nouă asigurare pentru a putea circula.

radioresita.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *