Unde se pot efectua analize medicale gratuite în Timiş

Foarte multe persoane doresc să efectueze analize medicale de laborator în baza calității de asigurat. Aceasta permite realizarea investigațiilor medicale în mod gratuit, fără a implica anumite costuri suplimentare. Nu toate laboratoarele au întotdeauna fonduri disponibile, de multe ori acestea anunțând că au epuizat resursele alocate.

Pentru ca asigurații să nu mai fie purtați pe drumuri, pe site-ul CJAS Timiș există lista laboratoarelor de analize medicale și a furnizorilor de imagistică, unde orice persoană poate vizualiza consumul zilnic al furnizorului de medicamente.

Dacă o persoană asigurată dorește să-și facă analizele medicale doar la un anumit laborator și acesta nu mai dispune de fonduri, asiguratul are posibilitatea de a fi trecut pe lista de așteptare.

În județul Timiș, se află în relație contractuală cu CJAS 25 de laboratoare private pentru analize medicale și anatomie patologică, respectiv 12 furnizori privați de imagistică (RMN, CT, radiologie). În baza biletului de trimitere, și laboratoarele spitalelor pot efectua analize de laborator.

În ianuarie, CJAS Timiș a alocat laboratoarelor suma de 1.131.833 lei, în timp ce furnizorii de imagistică, inclusiv cei din spitale, au primit 1.093.959 lei.

Orice persoană asigurată se poate adresa unui laborator aflat în relație contractuală cu CJAS Timiș, în baza biletului de trimitere.

0 Comments

No Comment.