Unde s-au înregistrat cele mai recente îmbolnăviri de coronavirus și care sunt focarele existente la nivelul județului Timiș

mort coronavirus 1

Județul Timiș a ajuns la 2.284 de îmbolnăviri cu noul coronavirus, la ultima raportare fiind 40 de cazuri noi (Timișoara – 16, Ghiroda – 11, Dumbrăvița – 4 și câte un caz a fost depistat la Lugoj, Buziaș, Recaș, Gruni (Belinț), Biled, Giarmata, Dudeștii Vechi, Sălbăgel, comuna Găvojdia și Remetea Mare), după efectuarea a 495 de teste.

CITEȘTE ȘI: Avertizare meteo: Cod galben de vreme rea în 29 de judeţe, inclusiv în vestul țării

În unitățile sanitare timișene erau, ieri, internate 196 de persoane, dintre care 16 la Terapie Intensivă. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Timiș rămân active șapte focare de boală în Timișoara. Acestea sunt un centru pentru îngrijirea unor copii abandonați al unei comunități religioase – trei cazuri, Inspectoratul de Poliție – 19 cazuri.

. De asemenea, Profi – patru cazuri, compania Continental – 29 de cazuri, grădinița KinderWelt – cinci cazuri, compania Mahle – trei cazuri) și Buziaș (fabrica de încălțăminte – opt cazuri). Până ieri, pe teritoriul României, au fost confirmate 79.330 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 35.517 pacienți au fost declarați vindecați și 9.574 de pacienți asimptomatici au fost externați la zece zile după depistare. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 825 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV-2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 285 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns