Unde începe şi unde se termină râsul?

Unde începe şi unde se termină râsul?

Unde începe şi unde se termină râsul? Până în 23 iulie, iubitorii de artă sunt aşteptaţi la Kunsthalle Bega Box, pentru a admira lucrarea ”Where does?” 2015 / instalație, sunet 11m13s (cutie de lemn, nisip, boxă).

„<<Unde începe și se termină râsul?>> este întrebarea majoră care bântuie această instalație misterioasă ~ zgomotoasă ~ contagioasă. Unul din rezultatele cercetării artistice pe termen lung a Irinei Bujor în jurul râsului, lucrarea nu deconstruiește cauzele de diferite tipuri și nici consecințe ale râsului, ci se uită mai degrabă la marginile autenticității sale în contexte sociale largi.

Efectele sonore ale artificiului presat în astfel de fenomene sociale provocate intenționat circulă în expoziție prin aer, trecând de la vast și luxuriant la alienant și formatat, de la enigmatic la brutal, de la zgomot luminos și curat la zgomot dezintegrat.

Lucrarea este expusă în cadrul expoziţiilor <<Triumf Amiria Love Letter to Irina Bujor / Triumf Amiria Love Letter to Mihai Mihalcea>> de la Kunsthalle Bega Box, un proiect cofinanțat de Centrul de proiecte – Primăria Municipiului Timișoara, în cadrul programului prioritar <<Repere în cultură>>”.

CITEȘTE ȘI: Locul spectaculos ascuns în inima naturii, descoperit cu uimire de turişti. Pot admira cea mai frumoasă cascadă din Banatul de munte

Astăzi, de la ora 17, cei interesaţi de expoziţii sunt aşteptaţi la turul ghidat de Adrian Oncu, artist care lucrează constant cu subiecte queer și perspective critice despre ecologie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns