Undă verde pentru parcarea etajată din zona Dacia din Timișoara

parcari supra

Parcarea pe mai multe niveluri, din zona Dacia, anunțată de mai multă vreme de primărie, are undă verde să fie construită.

Primarul Nicolae Robu a declarat că s-a găsit rezolvarea pentru problemele cadastrale din zona pe care urmează să fie ridicată. Lucrările în teren ar putea începe din primăvara anului viitor, însă vor fi de scurtă durată

“Avem soluția acum pentru a putea face pașii următori. Săptămâna viitoare se vor rezolva toate problemele și în proxima ședință de Consiliu Local va intra proiectul care va rezolva toate aceste aspecte și apoi vom merge în linie dreaptă și această parcare de pe strada Ulmului. Nu vom să o începem pe teren că procedurile iau timp, dar construcția va dura relativ puțin, vom vedea ce spun specialiștii, dar sper să se meargă pe o soluție de construcție metalică și soluția aceasta asigură timpi de execuție mult mai mici decât soluțiile bazate pe betoane”, spune Nicolae Robu.

Parcare va fi construită pe patru niveluri și va avea sute locuri unde timișorenii își vor putea lăsa mașinile. Încă două parcări de acest fel sunt anunțate de primărie pentru a fi construite în Zona Girocului – Lidia si pe strada Liniștei.

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.