Un tren care se îndrepta spre Sânnicolau Mare, implicat într-un accident mortal

arad 16

O mașină a fost lovită de garnitura Regio 16171 care circulă pe ruta Arad-Sânnicolau Mare. Accidentul a avut loc chiar la ieșirea din Arad spre localitatea Zădăreni. Autoturismul a ajuns sub locomotivă, iar traficul feroviar a fost blocat.

CITEȘTE ȘI: Animale moarte într-un incendiu, în vestul țării. Focul a fost pus intenționat!

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „vineri, în jurul orei 12,00, un bărbat a condus un autoturism pe un drum tehnologic (neîncadrat în categoria drumurilor publice), și în timp ce traversa calea ferată fără să se asigure, la km 2+400m (intersecția căii ferate Arad-Sânnicolau Mare), a fost acroșat de trenul IR 16171, care se deplasa în direcția Periam”. În urma impactului șoferul mașinii a murit iar o femeie, pasageră în autoturism, a fost rănită, fiind transportată la spital. Niciunul dintre cei 22 de pasageri aflați în trenul Interregio nu a fost rănit.

Oamenii au fost preluați de două microbuze ale ISU Arad. Cei care aveau ca destinație Timișoara au fost duș în gara din Arad, iar ceilalți în localitățile de domiciliu, respectiv Sânpetru German, Zădăreni și Bodrogul Nou.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un tren care se îndrepta spre Sânnicolau Mare, implicat într-un accident mortal

  1. din intelepciunea sau prostia unor oameni ai legii versus ziaristi: purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga: …a fost acroșat de trenul IR 16171…iar ziaristul afirma ca era vorba de o garnitura Regio 16171! Unii povestesc iar altii publica ineptiile altora! Se recomanda ca madam Claudia Iuga sa mai puna mana pe carte, adica pe Mersul trenurilor, sa invete care este diferenta intre un tren Regio si Inter Regio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *