Foto: Un TIR condus de un șofer beat a spulberat 31 de mașini într-un oraș din Germania

Un TIR condus de un șofer beat a spulberat 31 de mașini într-un oraș din Germania

Trei persoane au fost rănite și cel puțin 31 de mașini avariate, după ce șoferul unui TIR a provocat un accident rutier grav în timp ce conducea beat într-un oraș din Germania, informează Euronews.

Accidentul s-a petrecut în orașul Fürth din landul Bavaria. Șoferul camionului a trecut pe culoare roșie a unui semafor și a lovit o mașină, apoi a continuat deplasarea și a lovit zeci de alte mașini parcate, oprindu-se în fațada unei case.

CITEȘTE ȘI: Partidul lui Liviu Dragnea are șef nou în Timiș

În urma coliziunii a izbucnit un incendiu puternic. Camionul, mai multe mașini și fațada casei au fost avariate de flăcări. Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul și a evacua locuința, scrie The Local.

Șoferul de TIR, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost arestat la fața locului. Poliția din Furth a anunțat că alcoolemia acestuia era de câteva ori peste limita admisă.

Șoferul camionului, șoferul mașinii lovite în intersecție și un trecător au fost răniți ușor.

„Având în vedere distanța pe care s-a produs accidentul și numărul de mașini implicate, avem noroc că nu au fost răniți și alți oameni”, a declarat Christian Rieck, purtător de cuvânt al departamentului de pompieri din Fürth.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *