Un timişorean este avocatul Federaţiei Române de Fotbal. De curând, a fost ales membru al unui tribunal internaţional

Un timişorean este avocatul Federaţiei Române de Fotbal. De curând, a fost ales membru al unui tribunal internaţional.

Timișorean Paul Filip Ciucur, inițiatorul Corului avocaților din Baroul Timiș, este singurul avocat român ales să facă parte din Tribunalul disciplinar inaugural al Federației Internaționale de Atletism (FIA). Din Europa au fost aleși 21 de membri, șapte provenind din Africa și Asia, câte cinci din America de Sud și Oceania și nouă din America de Nord.

”Nu sunt angajatul tribunalului, onorariul meu va fi stabilit în funcție de dosarul în care voi fi desemnat de către președintele acestuia”, a precizat avocatul timișorean, care își va începe activitatea luna viitoare, pe o perioadă de doi ani, la Monaco (unde este sediul principal al federației) sau la Londra.

Specializat în dreptul sportului, Paul Filip Ciucur este, totodată și avocat al Federației Române de Fotbal, din anul 2014. A absolvit Facultatea de Drept din Timișoara în 2009, iar studiile postuniversitare le-a urmat la Strasbourg.

În ceea ce privește înclinația sa către muzică, se pare că a moștenit-o de la mama sa, Teodora Ciucur, solistă a Operei Române din Timișoara.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns