Un tandem pentru prefectură

negoita si istrat

Problemele apărute în interiorul PSD odată cu protestele de stradă au lăsat în plan secund schimbările anticipate în teritoriu.

Imediat după temperarea manifestanţilor, mutările aşteptate de pesediştii din plan local au revenit pe tapet. În prim-plan sunt funcţiile de prefect şi subprefect, dar şi la unele deconcentrate controlate încă de liberali.

În judeţul Timiş, PNL nu prea mai are reprezentanţi în serviciile descentralizate (cu două-trei excepţii, unde însă nu se va umbla, din motive de strategie locală), aşa că singura miză adevărată rămâne la prefectură, unde vor trebui ocupate ambele funcţii, cea de prefect, respectiv de subprefect.

Ultima dintre ele este chiar neocupată, după îndepărtarea curioasă a lui Zoltan Marossy.

Noul post de subprefect a fost negociat pentru ALDE, care va trebui să nominalizeze o persoană pentru această poziţie.

Filiala timişeană are de ales între Nicolae Istrat (foto dreapta), fost şef în Poliţia Rutieră Timiş, şi Petru Ehegartner, fost senator, primul având şanse mai mari, protrivit unor surse interne.

Ehegartner are o notorietate superioară, dar pare încă marcat de problemele de sănătate ale soţiei.

În schimb, pentru funcţia de prefect, „arestată” de PSD, se pare că s-a detaşat un câştigător, în persoana consilierului judeţean Adrian Negoiţă (foto stânga).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Un tandem pentru prefectură

  1. aldele ziceau că promoveză tinerii , deci lupii sunt la bucale prin diverse comisii iar elefanții au rămas să ce să facă , ce nu au reușit în meserie , s.au trezit cu veleități de politicieni , da e varianta pt ratangii vieții , iar nea milițianul e perfect de subperfect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *