Un tânăr s-a speriat de polițiști și a căzut de la etaj. Se încuiase în cameră și amenința că își dă foc dacă soția divorțează

Un bărbat din Banat a fost bătut cu parul în cap în plină stradă, până când şi-a pierdut cunoştinţa. Va rămâne în spital 2 luni, spun anchetatorii

Un tânăr s-a speriat de polițiști și a căzut de la etaj. Se încuiase în cameră și amenința că își dă foc dacă soția divorțează

Scene șocante, vineri, la primele ore ale dimineții, în Drobeta Turnu-Severin, după ce un bărbat de 39 de ani s-a încuiat într-o cameră a locuinței și a amenințat că își dă foc dacă soția se desparte de el. Când au intervenit polițiștii pentru a-l salva, individul s-a speriat și a căzut de la etaj, scrie observatornews.ro.

CITEȘTE ȘI: ”Încă 12,5 milioane de euro câștigate pentru înnoirea transportului public”, anunță Dominic Fritz

Polițiștii din Drobeta Turnu-Severin au fost sesizați vineri dimineața, la ora 4.10. de o femeie, de 32 de ani, cu privire la faptul că soțul său, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, amenință că își dă foc.

Tânărul s-a speriat de polițiștii care veniseră să-l salveze și a căzut de la etaj

Bărbatul s-a încuiat într-o cameră a imobilului, motivând că nu este de acord să se despartă de soție.

La fața locului au mers polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, împreună cu echipaje SAJ și ISU Mehedinți.

Ulterior, a fost solicitată prezența unui negociator, dar și a polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

„Întrucât acesta și-a turnat benzină pe corp, polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au intervenit, iar bărbatul s-a speriat și a căzut de la etajul 1 al imobilului, fiind rănit ușor”, transmite Poliția Mehedinți.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, pentru a-i fi acordate îngrijiri de specialitate. De asemenea, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru 5 zile.

Cercetările în acest caz continuă, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *