Un tânăr poliţist din cadrul ITPF Timişoara s-a împușcat în cap cu arma din dotare

pistol 8

Un poliţist de frontieră din judeţul Mehedinţi, în vârstă de 39 de ani, s-a împuşcat în cap cu arma din dotare, fiind găsit de colega sa de patrulă fără semne vitale. Bărbatul se afla la locul de muncă, la Sectorul Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II.

Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, bărbatul a fost descoperit decedat în jurul orei 11.50, de colega sa, informează News.ro.

”În jurul orei 11:50, un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II, în timp ce desfăşura o misiune de supraveghere a frontierei, a fost descoperit de către colega de patrulă fără semne vitale, prezentând o plagă împuşcată în zona capului. Imediat, la faţa locului a fost solicitat prin intermediul 112 un echipaj medical din cadrul Spitalului de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, o echipă din cadru IPJ Mehedinţi şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Severin”, se arată în comunicat.

Potrivit unor surse oiciale, bărbatul s-a împuşcat cu arma din dotare.

Agentul, în vârstă de 39 de ani, a absolvit în anul 2002 Şcoala militară de subofiţeri „G.A. Ghica” din Drăgăşani, fiind încadrat la I.J.J. Mehedinţi şi ulterior la I.J.J. Gorj, până în anul 2011 când a demisionat. În ianuarie 2017 a fost reîncadrat prin promovarea unui examen la I.T.P.F. Timişoara – SPF Severin, dată la care a fost şi testat psihologic.

Bărbatul nu era înregistrat în evidenţele instituţiei cu un comportament dezadaptativ sau cu restricţii privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare.

Sursa: stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns