Un tânăr acuzat de crimă se plimbă liber printre noi. Dacă l-aţi văzut, sunaţi urgent la 112!

Poliţiştii din Timiş şi din celelalte judeţe din această parte de ţară sunt în alertă maximă, deoarece un tânăr acuzat de crimă se plimbă liber printre noi. Poliţia a făcut publică fotografia principalului suspect în cazul uciderii tânărului orădean care, joi, a fost găsit mort şi doar în lenjerie intimă lângă Peța, în Oradea, şi cere sprijinul cetăţenilor pentru prinderea acestuia.

Este vorba despre Sorin Ioan Rogia, 27 ani, a cărui identitate a fost dezvăluită, tot sâmbătă, de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tibunalul Bihor, Maria Cotrău.

Citeşte şi: Liber prin Pasajul Jiul, începând de duminică, ora 15

Tânărul, care a dispărut de acasă încă din noaptea crimei, este căutat acum de anchetatori, iar cei care l-au văzut sau au date care pot conduce la prinderea lui sunt rugaţi să sune la 112 sau să se adreseze Poliţiei.

„Rugăm cetăţenii care pot da detalii care să conducă la depistarea acestuia, să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie sau să sune la numărul pentru apeluri de urgenţă”, se arată în informarea transmisă de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Rogia este suspectat că l-a ucis cu sânge rece pe tânărul de 27 de ani și, dat fiind modul în care a acționat, zdrobind efectiv capul victimei sale, este considerat deosebit de periculos, potrivit ebihoreanul.ro.

Tânărul de 27 de ani al cărui cadavru a fost găsit joi, în părculeţul de la capătul străzii Grigore Ureche, din Oradea, Radu Cătălin Bogdan pe numele său, a fost înmormântat sâmbătă, în cimitirul municipal din Oradea.

Daţi SHARE!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns