Un superb ştrand cu tobogane şi trambulină se deschide în Timiş

strand lugoj 1

Un ştrand din dintr-o localitate timişeană este finalizat și pregătit pentru funcționare. Inaugurarea investiției va avea loc sâmbătă, 27 iulie, începând cu ora 12.

Ştrandul cu tobogane cuprinde un bazin cu adâncimea de 1,2 metri în suprafață de 120 metri pătrați, un tobogan drept cu patru culoare – fiecare cu lățimea de un metru, un tobogan-spirală cu înălțimea de plecare de 7,65 metri, platforme de acces pentru tobogane, o platformă de plajă, precum și un turn ”belvedere”.

Toboganele vor funcționa alternativ sâmbăta și duminica, între orele 12 și 17, cu respectarea următoarelor cerințe de siguranță: înălțimea minimă de acces pentru copiii utilizatori este de un metru; este obligatorie îmbrăcămintea pentru înot; este interzis accesul la tobogane cu ceasuri sau bijuterii; este interzis alergatul pe scări; este interzisă schimbarea liniilor în timpul deplasării pe tobogan, precum și înotul pe sub tobogane.

„Deși înainte de descchiderea ștrandului credeam că vor veni zilnic 200-300 de persoane, constatăm acum că numărul acestora este cu mult mai mare, în multe zile depășind chiar 1.000 de persoane. Am avut chiar o afluență maximă de 1.800 de persoane într-una din zile.

Din acest punct de vedere este cea mai mare satisfacție a noastră. Este normal însă ca pe parcursul funcționării atâtor bazine să apară și probleme, care sunt convins că se vor rezolva rapid. Adăugând la această investiție și toboganele cu bazinul aferent considerăm ca vom oferi un motiv în plus de satisfacție atât copiilor și adolescenților dar și oamenilor maturi care vin să se relaxeze la ștrand.

Nici nu vreau să mă gândesc la ce mizerie și degradare era în această zonă înainte să construim acest perimetru de agrement. Pentru anul viitor promitem încă o trambulină și pompe de mare presiune pentru cele două jacuzzi. În încheiere doresc să adresez pentru utilizatorii ștrandului rugămintea de a păstra ceea ce s-a realizat acolo. De asemenea, îi rog să se manifeste mai multă grijă când se folosesc colacii de pe râu sau scările din bazinul de sărituri, inclusiv trambulina”, a declarat Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.