Un spital din Marea Britanie rămâne fără gel dezinfectant, furat de rudele pacienţilor din cauza coronavirusului

spital 23

Reprezentanţii unui spital din Marea Britanie au anunţat că sunt în pericol să rămână fără gel dezinfectant din cauza rudelor pacienţilor care îl fură pentru a se proteja de coronavirus.

Pe dulapul fiecărui pacient este amplasată o sticluţă cu 400 de mililitri de gel dezinfectant, pentru ca doctorii şi asistentele medicale să se dezinfecteze după ce au verificat pacienţii. Însă, conform Northampton Chronicle, în baza epidemiei de coronavirus şi pentru că se tem ca acest produs să dispară din magazine, tot mai mulţi vizitatori au ajuns să fure sticluţele cu dezinfectant.

Reprezentanţii spitalului au ţinut să tragă un semnal de alarmă către toate celelalte spitale din Marea Britanie cărora li se recomandă să fie atente la astfel de acţiuni şi să ţină sub control, în permanenţă, proviziile de dezinfectanţi.

De asemenea, reprezentanţii spitalului au precizat că înţeleg reacţia vizitatorilor, dar atrag atenţia că prin dispariţia sticluţelor cu dezinfectanţi pun în pericol chiar viaţa pacienţilor, respectiv a rudelor lor.

Marea Britanie a raportat, până acum, 164 de îmbolnăviri cu coronavirus, un singur deces şi 12 pacienţi care s-au recuperat din punct de vedere medical.

 

observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns