Un şofer din vestul ţării, live pe Facebook, după ce şi-a surprins partenera cu amantul

Un şofer din vestul ţării, live pe Facebook, după ce şi-a surprins partenera cu amantul

Un şofer din vestul ţării, live pe Facebook, după ce şi-a surprins partenera cu amantul. Venit mai devreme dintr-o cursă şi vrând să-i facă o surpriză soţiei sale, un şofer din Oradea a avut parte de şocul vieţii sale, când cel surprins a fost de fapt el…

Omul şi-a găsit soţia acasă împreună cu amantul ei, la rândul său un bărbat însurat. Nu a stat pe gânduri şi, drept răzbunare, a decis să transmită live pe reţelele de socializare. Şoferul a fost felicitat de internauţi pentru modul cum a reacţionat, conform observatornews.ro.

„Ai distrus o familie într-o secundă. Mă fac de râs, dar să vadă lumea ce te aşteaptă când vrei să faci o surpriză soţiei tale şi vii din cursă fără să anunţi”, a scris ghinionistul pe pagina sa de Facebook.

În clipul live, soţul este auzit când îi spune soţiei să se îmbrace şi să se ducă să doarmă acasă la amantul său.

„Sunt foarte nebun şi o să vadă şi nevastă-ta filmarea asta. Tu cu nevastă-mea în casă la mine… şi să vedem atunci, bărbate. (…) O iei, îmbrăcată-te acuma, şi fata şi merge la tine în noaptea asta ca să doarmă cu voi, cu nevastă-ta acolo frumos”.

Într-un alt clip, bărbatul îl filmează pe amant şi îi cere soţiei să lase fata. „Să te vadă lumea pe Facebook. Ăsta care nu poate să stea cu nevastă-sa, are copil mic ca şi mine, uitaţi-vă atent la el”.

CITEŞTE ŞI: Un bolid BMW, furat din Italia, a fost depistat la intrarea în România

Internauţii s-au grăbit să-i dea bărbatului sfaturi: „Sa îți dea Dumnezeu putere să poți trece cu bine peste”, “Păcat de copil”, “Încearcă și fă tot posibilul să oprești copilul”, „Ai grija de tine sa nu faci vreo prostie”, au fost câteva dintre mesaje.

Captură foto: observatornews.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un şofer din vestul ţării, live pe Facebook, după ce şi-a surprins partenera cu amantul

  1. Barbantilor , faceci in asa fel incit sa fie bine , si ramineti prieteni , nu uitati ca viata este un ,,desert,, ! Va indruma un om de 66 de ani …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.