Un șofer agresiv, oprit de polițiști cu focuri de armă. Momente șocante în trafic

Un șofer scandalagiu oprit în trafic la Verești, Vaslui a fugit de polițiști și a fost prins abia ulterior. Atât el cât și însoțitorii săi i-au bruscat pe polițiștii care au fost nevoiți să tragă focuri de armă, potrivit localnicilor.

Polițiștii care au oprit o mașină în trafic, în Vaslui, au fost nevoiți să tragă trei focuri de armă după șoferul agresiv care a fugit cu cătușele la mâini, potrivit presei locale. Atât acesta cât și însoțitorii săi din mașină i-au agresat pe polițiști.

CITEȘTE ȘI: Trafic feroviar spre Timișoara, blocat! Un tren a deraiat, în această dimineață

”Colegii mei desfășurau activitatea de supraveghere și verificare a traficului în momentul în care au oprit un autoturism în care se aflau patru persoane. Șoferului i s-au cerut documentele, moment în care acea persoană și alte persoane edin mașină au devenit agresive”, a relatat la Realitatea TV Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Oficialul a precizat că în momentul în care polițiștii au încercat să îl încătușeze pe șoferul violent, persoanele din mașină au reacționat agresiv și i-au bruscat pe polițiști.

”Un coleg a fost lovit, altul împins într-un șanț”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ, care a precizat că Poliția a sesizat Parchetul, iar procurorii au deschis deja un dosar pentru ultraj.

Șoferul a fost în cele din urmă reținut. La fel și fratele acestuia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.