Un șofer agresiv, oprit de polițiști cu focuri de armă. Momente șocante în trafic

masina de politie

Un șofer scandalagiu oprit în trafic la Verești, Vaslui a fugit de polițiști și a fost prins abia ulterior. Atât el cât și însoțitorii săi i-au bruscat pe polițiștii care au fost nevoiți să tragă focuri de armă, potrivit localnicilor.

Polițiștii care au oprit o mașină în trafic, în Vaslui, au fost nevoiți să tragă trei focuri de armă după șoferul agresiv care a fugit cu cătușele la mâini, potrivit presei locale. Atât acesta cât și însoțitorii săi din mașină i-au agresat pe polițiști.

CITEȘTE ȘI: Trafic feroviar spre Timișoara, blocat! Un tren a deraiat, în această dimineață

”Colegii mei desfășurau activitatea de supraveghere și verificare a traficului în momentul în care au oprit un autoturism în care se aflau patru persoane. Șoferului i s-au cerut documentele, moment în care acea persoană și alte persoane edin mașină au devenit agresive”, a relatat la Realitatea TV Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Oficialul a precizat că în momentul în care polițiștii au încercat să îl încătușeze pe șoferul violent, persoanele din mașină au reacționat agresiv și i-au bruscat pe polițiști.

”Un coleg a fost lovit, altul împins într-un șanț”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ, care a precizat că Poliția a sesizat Parchetul, iar procurorii au deschis deja un dosar pentru ultraj.

Șoferul a fost în cele din urmă reținut. La fel și fratele acestuia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns