Un şofer a dărâmat cu BMW-ul gardul unei case din Timişoara, apoi a fugit (video)

Un şofer a dărâmat cu BMW-ul gardul unei case din Timişoara, apoi a fugit (video)

Un şofer a dărâmat cu BMW-ul gardul unei case din Timişoara, apoi a fugit (video)

Accident cu fugă, în noaptea de joi spre vineri, la în Timişoara. Potrivit unui filmuleţ postat pe grupul de Facebook Info Trafic Jud. Timiş, un şofer a intrat cu BMW-ul în gardul unei case din Timişoara, apoi a fugit. Când proprietarul a ieşit din imobil să vadă ce s-a întâmplat, a găsit lângă gardul pus la pământ o plăcuţă cu număr de înmatriculare.

Autorul postării solicită ajutor pentru identificarea conducătorului auto, dorind o rezolvare a situaţiei pe cale amiabilă…

Nu ştim, însă, ce părere vor avea poliţiştii în legătură cu această variantă, după ce îl vor găsi pe cel care a provocat accidentul şi vor demara cercetări?!

„Buna ziua, azi dimineața la ora 04:55, mi-a fost dărâmat gardul de la imobilul situat pe strada Arieș nr.16 ( fosta Cluj). Autorul cu nr SM 01 FNK, BMW, seria 3 Coupe a părăsit locul accidentului. #Share va rog! Dorim sa rezolvam amiabil ( încă)”, a scris păgubitul pe reţeaua de socializare, postând şi filmuleţul ataşat.

CITEŞTE ŞI: Un șofer care a accidentat mortal un pieton a plecat de la locul accidentului. Polițiștii timișoreni l-au identificat și reținut pe conducătorul auto

Foto / Video: Facebook / Info Trafic Jud. Timiş /Abu-Awwad Hazem


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *