Un sindicat al oamenilor!

elevi 8

Pentru a-și ajuta proprii elevi care provin din medii defavorizate, membrii Sindicatului Oamenilor Liberi din Educație Timiș renunță la tradiționalele pachete care se acordă de către sindicate cu ocazia sărbătorilor de Crăciun din cotizațiile lunare ale aderenților.

Campania ”dar din dar se face Rai” a luat naștere ca urmare a unui sondaj de opinie realizat în rândul membrilor. Reprezentanții S.O.L.E. Timiș au declarat că organizația se dorește a fi diferită față de celelalte sindicate și că își propune să le fie aproape colegilor prin sprijin profesional pe întreg parcursul anului școlar, nu doar de Crăciun când se impart tradiționalele cadouri de către sindicate:

”Din dorința de a cunoaște nevoile și așteptările membrilor noștri am realizat un scurt sondaj de opinie printre ei, iar răspunsul ne-a uimit peste măsură. Membrii S.O.L.E. Timiș au venit cu ideea de a-și dona cadourile de Crăciun.

Împreună am identificat șase cazuri ale unor elevi cărora Moș Crăciun le va călca pragul, chiar dacă ei și familiile lor nu se așteptau la o asemenea bucurie. Sunt elevi de la clasele membrilor noștri, elevi încercați mult prea devreme de greutățile vieții”, au transmis reprezentanții sindicatului.

Fiindcă este un sindicat al tuturor, Sindicatul Oamenilor Liberi din Educație Timiș este alături nu doar de elevi, ci și de dascălii lor și de întreg personalul unităților de învățământ, astfel că fiecare coleg S.O.L.E. care a avut nefericirea de a pierde un membru de familie – soț/soție, copil, părinte – beneficiază de un ajutor de deces în cuantum de 1.000 lei. În funcție de evoluția numărului de membri în anul 2021, S.O.L.E. Timiș va acorda ajutoare membrilor și pentru venirea pe lume a copiilor acestora. Echipa Sindicatului Oamenilor Liberi din Educație Timiș urează sănătate și sărbători pline de speranță membrilor, angajaților din învățământul timișean, și îi îndeamnă pe toți cei care cred în nevoia de schimbare a sistemului educațional, să se alăture noului proiect. Sindicatul Oamenilor Liberi din Educație Timiș poate fi contactat la adresa de e – mail [email protected], precum și la numărul de telefon 0754659293.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.