Un sincer bravo polițiștilor și procurorilor! O anchetă a ziarului nostru a dat rezultate după… opt ani!

ancheta cfr timisoara

La opt ani de la momentul în care “Renașterea bănățeană” dezvăluia o mega afacere de corupție din interiorul regionalei CFR Timișoara, autoritățile statului au intrat în acțiune… Mai bine mai târziu decât niciodată, nu-i așa?

Conform www.pressalert.ro, “procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Transporturi Feroviare Timiș au efectuat astăzi șapte percheziții în județele Hunedoara și Timiș și, din informațiile PRESSALERT.ro, și la sediul CFR Călători Timișoara.

Vizat de anchetă ar fi fostul director al sucursalei CFR Călători Timișoara, Florin Blăgăilă, care a fost înlocuit din funcție acum 10 zile de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu”.

Iată titlul articolului publicat de ziarul nostru în 26 septembrie 2014: Afaceri de milioane de euro din salubrizarea vagoanelor CFR. Câștigarea unor licitații pentru serviciile de curățenie în regionala CFR Timișoara este precedată de un lanț fascinant de coincidențe”.

Pentru a lectura articolul integral, în format pdf,

CLICK pe imaginea de mai jos!

https://renasterea.ro/un-sincer-bravo-politistilor-si-procurorilor-o-ancheta-a-ziarului-nostru-a-dat-rezultate-dupa-opt-ani/


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns