Un senator din vestul ţării ar putea fi noul premier al României

Mihai Fifor

Un senator din vestul ţării ar putea fi noul premier al României. Este vorba despre arădeanul Mihai Fifor, actualul ministru al Apărării.

Potrivit newsar.ro, tabăra Dragnea ar fi decis retragerea sprijinului politic pentru actualul prim-ministru, iar cel care ar urma să ocupe această funcție ar fi Mihai Fifor.

Astăzi, la ora 16, va avea loc la sediul central al PSD din Bulevardul Kiseleff o ședință a Comitetului Național Executiv al PSD (CExN al PSD), ședință în care se vor tranșa lucrurile: va pleca Mihai Tudose din fruntea Guvernului României sau Liviu Dragnea va pierde partida și va pierde conducerea de facto a PSD.

Înaintea întâlnirii de astăzi ar fi avut loc o ședință secretă foarte importantă a Taberei Dragnea la care au participat șefi de organizații și alți lideri ai partidului. Conform jurnaliștilor de la stiripesurse.ro, în cadrul acestei întâlniri s-ar fi decis retragerea sprijinului politic pentru premierul Mihai Todose și în cazul în care lucrurile vor decurge normal ar urma să fie nominalizat și un nou candidat de prim-ministru care să îi fie prezentat de PSD președintelui Klaus Iohannis în persoana senatorului Mihai Fifor.

Foto: Adevărul


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns