Un român va conduce masoneria lumii

stelian nistor

România va prelua preşedinţia Conferinţei Mondiale a Ritului Scoţian prin Suveranul Mare Comandor Stelian Nistor, 33°, care va fi pentru cinci ani, din 2020, Preşedintele Conferinţei Mondiale.

În perioada 31 mai – 2 iunie, o delegaţie a Supremului Consiliu al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din România a participat la Roma la Sesiunea Naţională a Ritului Scoţian din Italia. Cu această ocazie, Supremul Consiliu italian a acordat titlul şi medalia de Membru de Onoare, cea mai înaltă distincţie ce se poate acorda unui străin, conducătorilor Ritului din trei ţări: Statele Unite, Israel şi România.

“Succesul internaţional este categoric al României. Acasă creştem moştenirea trecutului masonic, atât de întrepătruns cu cel al devenirii naţiunii noastre, până când vom ajunge noi înşine înaintaşii cu care să se legitimeze cei ce ne vor urma. Ne aşteaptă noi răspunderi şi încercări, de data asta la nivel mondial. Ştim de unde venim şi, încrezători în destinul Ţării noastre, mergem înainte!”, a declarat Stelian Nistor.

În ţara noastră, Ritul este condus de către Suveranul Mare Comandor Stelian Nistor, 33, care urmează să preia, în numele României, postul de preşedinte al Conferinţei Mondiale a Ritului Sco
Ritul scoţian administrează gradele de la 4 la 33 şi Ultimul din Francmasonerie. Este prezent în România neîntrerupt din 1881. În anii regimului comunist, Ritul a funcţionat în exil, conform mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Un român va conduce masoneria lumii

  1. Mafie, masonerie, aceeași Mărie, dar cu altă pălărie. Ce veste extraordinară! Săracii masonei români, organizație de utilitate publică?! Dați un leu pentru templul masoneu de la București! D-aia merge așa de bine treaba în România, că ne conduce masoneria. Gheșeft și iar gheșeft și nimic mai mult. Avem acum mai mulți lei, rotarieni și masoni decât avea P.C.R.-ul membri. Gata, mă duc la teatru și-mi iau bilet la lojă, poate pun și eu de o lojă musonică. Cine mai vrea?

  2. Ce se poate face ca indivizi ca acesta sa nu mai calce in Romania niciodata? Nu avem nevoie de asemenea exemplare. Cu ce contribuie acesti „suverani mari comandori” la dezvoltarea unei natiuni? Daca au atita „singe in instalatie” de ce au fost in exil in perioada domniei lui Ceausescu? Dupa revolutie, hop si ei au aterizat pe plaiurile mioritice. Iar acum sint mari scule pe bascule! Mai lasati-ne cu suveranii astia. Mai alaltaieri politia locala a depistat un amarastean cu o legitimatie de „suveran” Pina la urma la ce folosesc suveranii astia? La nimic. Dar cind au nevoie de servicii medicale, prezinta cartea de identitate. Mai lasati-ne si expediati-i undeva in Coreea de Nord daca se poate, sa-si floloseasca acolo legitimatia si gradele de suveran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *