Un român a provocat un accident spectaculos în Italia. A lovit cinci mașini și a ajuns sub o dubă (video)

Un tânăr român a ajuns în spital, după ce a provocat un accident spectaculos în Italia. Tânărul a lovit nu mai puțin de cinci maşini parcate regulamentar și a rămas blocat sub o dubă pe care a ridicat-o de la sol.

Accidentul a avut loc pe drumul care duce spre Corso Grosseto, în partea de nord a orașului.

Șoferul, un român de 24 de ani a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive.

Tânărul român a fost transportat de urgență la spitalul Maria Vittoria sub cod galben de intervenție. Românul  nu purta centură de siguranță, astfel că loviturile suferite au fost puternice.

radioresita.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Un român a provocat un accident spectaculos în Italia. A lovit cinci mașini și a ajuns sub o dubă (video)

  1. Care oraș? Băi fraților voi mai citici textul înainte de a apăsa enter? Să fiu în loc la cristestii te-as da afară reporter facut la apelu bocancilor.

    1. Prietene, cum să nu știi tu în ce oraș italian, în partea de nord, se află drumul care duce spre Corso Grosseto și tot acolo se află și celebrul spital Maria Vittoria, de care a auzit toată redacția Renașterii. Păi la facultatea de jurnalism Spiru Haret, cea absolvită de autorii acestor aberații, ăsta e primul lucru care se învață și, din păcate cred că și singurul ! Aș mai spune cîte ceva despre profesionalismul pseudojurnaliștilor de la Renașterea dar mă abțin pentru că, și așa, singurul departament care merge bine acolo, cenzura, îmi va șterge comentul !

Lasă un răspuns