Un primar PSD din Timiş se opune lui Dragnea

bociu

Unul dintre cei mai longevivi primari timişeni are o poziţie diferită faţă de cea exprimată de către organizaţia din care face parte, respectiv PSD Timiş.

Sabin Bociu, edilul comunei Jebel, apreciază că Liviu Dragnea trebuie să plece din politică, iar PSD să-şi vadă de drum fără actualul preşedinte.

„Prefer să deranjez cu adevărul decât să fac pe plac cu linguşiri! (Seneca). Sunt membru al Partidului Social Democrat de 20 de ani, cred în valorile stângii, dar nu mă alătur grupului de sinucigaşi politici şi dezavuez deciziile CExN!

Trăiesc cu speranţa că sunt mulţi colegi ce gândesc la fel ca mine şi că PSD va realiza că Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului şi a ţării, iar PSD, în plenitudinea sa, să se apropie din nou de idealurile românilor”, a postat Bociu pe o reţea de socializare.

În replică, Adrian Negoiţă, secretar executiv al PSD Timiş, a prezentat o declaraţie făcută de acelaşi primar, cu doi ani în urmă, când Dragnea a vizitat comuna Jebel: „Este o onoare pentru noi, pentru localitatea noastră, să avem alături o personalitate ca domnul Liviu Dragnea, care ne-a fost întotdeauna alături şi fiţi convinşi că ne va fi alături şi în continuare”.

În final, Negoiţă se întreabă retoric: „Când a minţit domnul Bociu, când era disperat să îl primească pe Liviu Dragnea în comună sau, mai nou, când s-a trezit năpădit de principii şi valori?”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un primar PSD din Timiş se opune lui Dragnea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *