Un primar din Banat le bate obrazul nesimțiților!

doamna moldova noua

Un primar din Caraş-Severin îi apostrofează dur pe cei care își bat joc de domeniul public al orașului lor. „Incredibilă nesimțirea doamnei”, „lipsă de educație”, „țăran fără creier” sunt doar câteva caracterizări atribuite de edilul-șef.

O vizită în cartierul Orașul Nou din Moldova Nouă l-a scos din sărite pe primarul Adrian Torma. Nepăsarea locuitorilor și tupeul cu care își aruncă deșeurile peste tot l-au determinat pe edilul de la malul Dunării să reacționeze dur pe pagina sa de Facebook, catalogându-i pe cei în cauză drept „nesimțiți”. Primarul este decis să îi arate cu degetul pe toți cei care dau dovadă de lipsa celor 7 ani de acasă.

CITEŞTE ŞI: Locuinţele din Timiş se ieftinesc de la 1 martie

„Primăria nu poate fi prezentă peste tot și amenzile nu suplinesc lipsa de bun-simț. Din poziția de primar eu pot să vreau să transformăm orașul într-o oază de curățenie, dar fără ca toți cetățenii să simtă această responsabilitate nu o să reușim. În viitor voi posta pe Facebook toate pozele unde consider că cetățenii își bat joc de domeniul public”, avertizează primarul Adrian Torma.

Ba mai mult, edilul-șef a postat și câteva fotografii prin care arată ce lasă în urmă locuitorii din Orașul Nou, cu descrieri la fel de „colorate”.

CITEŞTE ŞI: CAZ ULUITOR: O femeie dispărută când avea 13 ani fost găsită după 14 ani într-un loc mai puțin obișnuit

„Am atașat câteva poze care vorbesc și de la sine, dar vă ajut să le înțelegeți:
– doamna din imagine (bl. 2, bc. 2, etaj 1) aruncă o oală plină cu tăiței și resturi alimentare pe geam… incredibilă nesimțirea doamnei și nu cred că este singura;
– în parcarea de la bl. 8 un cetățean și-a curățat teracota și cu aceeași nesimțire a aruncat în parcare deșeurile. Nici aici nu cred că este singurul.
– tot la bl. 8 între doi arbori am găsit sârmă pusă pentru a atârna rufele. Un alt act de barbarism și lipsă de educație. Și nu este singurul loc.
– la garajele de lângă bl. 47 un cetățean «gospodar» și-a golit butoiul de varză în zona verde. Și nu este singurul nesimțit.
– următoarele poze sunt din spatele bl. 49 (bloc locuit de oameni civilizați), unde mizeria și nesimțirea este prezentă la maxim. Și nu este singurul bloc.
– și maxima zilei: un «țăran» care din lipsă de creier a aruncat o coajă de banană pe aleea de la blocul 24 pe jos, când la 10 metri avea coș pentru gunoiul menajer (nu am apucat să fac poză)”.

Adrian Torma îi atenționează pe cei certați cu bunul simț că va trece la fapte. Mai exact, polițiștii locali vor începe o campanie de conștientizare și informare a cetățenilor, dar și la amenzi pentru cei care nu înțeleg că au și obligații, nu doar drepturi.

Edilul-șef din Moldova Nouă și-a încheiat răbufnirea într-o altă notă, ceva mai optimistă. „Totuşi, am încredere ca vom înțelege ideea că doar împreună vom putea face din Moldova Nouă un oraș curat!”, scrie expressdebanat.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Un primar din Banat le bate obrazul nesimțiților!

Lasă un răspuns