Un primar din Banat, aşteptat de vicepremierul Shhaideh la București. Acesta îi va înmâna vicepremierului un memoriu semnat de mai mulţi edili

Mai toate drumurile care duc spre Oravița sunt praf! Pentru unul dintre ele, primarii localităților pe care le străbate și-au dat mâna, au semnat un memoriu, iar Ursu e așteptat cu el în biroul vicepremierului României!

Pe drumul județean aflat în administrarea Consiliului Județean Caraș-Severin se moare cu zile. Și asta pentru că nu mai vorbim despre gropi, ci de cratere imense și atât de adânci încât pot răsturna un camion, nu doar o mașină mică. Unde mai pui că nici măcar nu sunt semnalizate. Situația e scandaloasă de multă vreme, dar administrația județeană a făcut rost abia acum de câțiva lei, plus că procedurile au durat exasperant de mult. Curând se va turna ceva bitum în aceste cratere.

Lucrurile stau aproximativ la fel și pe drumul care leagă Moravița de Oravița. De data aceasta vorbim despre un drum aflat în administrarea Drumurilor Naționale. „Am adunat semnături de la toți primarii și de la un număr foarte mare de cetățeni ai localităților de pe toată lungimea drumului dintre Moravița și Moldova Nouă. Am discutat deja pe această temă cu doamna vicepremier Sevil Shhaideh și mi-a spus că mă așteaptă cu memoriul la București. Vom merge împreună și la Ministerul Transporturilor”, a declarat primarul Oraviței, Dumitru Ursu, pentru expressdebanat.ro.

Vești bune au venit deja dinspre Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara, directorul Horațiu Simion anunțând că drumul va intra în reabilitare.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Un primar din Banat, aşteptat de vicepremierul Shhaideh la București. Acesta îi va înmâna vicepremierului un memoriu semnat de mai mulţi edili

  1. Alina ,sunt de acord cu reabilitarea drumului, dar ar trebui sa ne mobilizam pentru a aduce Garda de mediu, sa miroase și ei CACTUL de la groapa de Cacat ,adică de la deponeu, noi murim încet, dar sigur și cui ii pasa?

  2. Ar fi un gest nobil sa reabilitati si drumul care duce spre satul Sanovita, comuna Ghizela. Si el este plin de gropi, dar pe mai marii tari ii doare la baston.
    Clasa politicia de rahat din romania se intreresaza numai de buzunarul lor, si dupa acea potopul

Lasă un răspuns