Un prim-procuror român şi familia sa au murit într-un accident din Slovenia

accident slovenia

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Flavius Chiş, a decedat în urma unui accident rutier petrecut pe o autostradă din Slovenia, în care şi-au mai pierdut viaţa soţia sa, fiul său în vârstă de cinci ani şi soacra sa.

Consiliul Superior al Magistraturii şi-a exprimat, marţi, „profundul regret pentru încetarea fulgerătoare din viaţă a domnului Flavius Corneliu Chiş, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate”.

„Dumnezeu să-l odihnească!”, scrie Consiliul Superior al Magistraturii.

Totodată, colectivul parchetelor de pe lângă instanţele de judecată din judeţul Arad a transmis, marţi, un anunţ de condoleanţe, în care arată că îşi exprimă ”profundul regret pentru încetarea din viaţă a domnului prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Chiş Flavius Corneliu, a soţiei şi a fiului acestuia, victime ale unui grav accident de circulaţie”.

Potrivit presei slovene, accidentul a avut loc în apropiere de Ljubliana, pe autostradă, unde autoturismul în care se afla prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Falvius Chiş, împreună cu familia sa, a fost izbit de o autocisternă condusă de un şofer care a fugit de la faţa locului şi care este căutat de poliţişti.

Conform Direcţiei de Poliţie din Ljubljana, accidentul s-a petrecut, luni, în jurul orei 11.30 (12.30, ora României), în apropiere de Logatec, un oraş situat la sud-vest de Ljubljana.

Poliţia slovenă face apel la martori să ofere informaţii pentru a-l prinde pe şoferul autocisternei, în vârstă de 51 de ani, care a fugit pe jos de la locul accidentului, acesta fiind îmbrăcat în pantaloni albaştri şi bluză roşie.

Colegii victimei au declarat că Flavius Chiş, care avea 44 de ani, plecase în vacanţă cu familia. Soţia avea 35 de ani, iar fiul lor avea cinci ani şi în toamnă ar fi mers pentru prima dată la şcoală. În accidentul din Slovenia a murit şi soacra procurorului, în vârstă de 60 de ani.

”Este şocant să primim o astfel de veste despre un om pe care îl văzuserăm nu de mult”, a spus o colegă a victimei.

Flavius Chiş urma să devină prim-procuror din 15 iulie, după ce a câştigat un concurs, iar în ultimii ani a fost şi purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Conform presei slovene, autoturismul în care se afla Chiş era oprit pe banda de urgenţă, iar o autocisternă l-a lovit şi l-a proiectat în stâncile de la marginea autostrăzii.

mediafax.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns