Un preot american susține că a fost în iad, după ce a suferit un infarct: demonii cântă Umbrella şi Don’t Worry Be Happy (video)

Un preot american susține că a fost în iad, după ce a suferit un infarct: demonii cântă Umbrella şi Don't Worry Be Happy

Un preot american susține că a fost în iad, după ce a suferit un infarct: demonii cântă Umbrella şi Don’t Worry Be Happy

Gerald Johnson, un preot din Michigan, a povestit pe Tik Tok că a murit şi a ajuns în iad în 2016, după un atac de cord: „Acolo se cântă Umbrella de la Rihanna şi Don’t Worry Be Happy de la Bobby McFerrin, dar nu în versiuni originale, ci cântate de demoni într-un mod atroce, conform aradon.ro.

“Iadul chiar e atât de rău pe cât îţi imaginezi. Nu l-aş dori nici celui mai mare duşman al meu”, povesteşte preotul.

CITEȘTE ȘI: Squeezie, cel mai cunoscut youtuber francez, recidivează cu o nouă melodie în limba română (video)

Videoclipul de pe Tik Tok care a depăşit jumătate de milion de like-uri în doar câteva ore îl arată pe preot în prim-plan în timp ce explică cu lux de amănunte cum a fost trecerea la iad şi ce a simţit în momentul desprinderii de dimensiunea pământească:

@geraldajohnson1 My experience when I saw hell in February 2016. I’ll never be the same after that. #hell #jesus #unforgiveness #forgive #godsaid #encouragement #geraldajohnson #jesuslovesyou #moveforward ♬ original sound – Gerald Johnson

“Spiritul meu a părăsit corpul fizic şi am crezut că mă duc sus (în Rai). Am crezut că am făcut atât de mult bine în timpul vieţii şi că am ajutat atât de mulţi oameni, încât ajung în Rai, şi, totuşi, am coborât în iad. Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”.

Gerald Johnson a spus că a văzut un om “care mergea în patru labe ca un câine şi care a luat foc din cap până în picioare. Avea ochii bulbucaţi şi purta lanţuri la gât”, relatează The Jerusalem Post.

Coloana sonoră a iadului e compusă din “Umbrella” a Rihannei şi “Don’t Worry Be Happy” a lui Bobby McFerrin.

Dar nu în versiunile originale, ci cântate de demoni într-un mod atroce, tinzând să-i tortureze pe cei care ascultă aceste melodii la nesfârşit.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *