Un polițist de frontieră din Jimbolia a murit după ce s-a infectat cu coronavirus

Poliţia de frontieră: "Vom bloca sistemul cu armele sale". Ce acţiuni se vor face de Paşti

Un polițist de frontieră din Jimbolia, județul Timiș, a murit la numai 43 de ani, după ce s-a infectat cu coronavirus.

Potrivit colegilor săi, polițistul a fost confirmat cu COVID-19 în urmă cu două săptămâni, iar starea sa s-a agravat de la o zi la alta.

După ce a fost confirmat cu coronavirus, polițistul a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, iar în ultimele zile a fost mutat pe secția ATI.

În această seară, inima polițistului de 43 de ani a încetat să mai bată, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Polițistul Cristian Vecea a lăsat în urmă doi copii, un băiat, student în anul II la Medicină, și o fetiță de clasa I.

„Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Vecea Cristian în vârstă de 43 ani din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Jimbolia – ITPF Timișoara, care a decedat în această seară după ce în urmă cu două săptămâni a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

Este al doilea deces în rândul polițiștilor infectați cu virusul ucigaș. după ce în luna iunie un alt coleg din cadrul IPJ Olt a fost răpus. În urma acestuia au rămas o soție îndurerată și doi copii fără sprijin! Suntem alături de familia acestuia și-i transmitem sincere condoleanțe! Drum lin spre cer, colegule!”, se arată într-o informare a Sindicatului Europol, scrie antena3.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *