Un poliţist a murit răpus de infarct la numai 46 de ani

Un poliţist în vârstă de 46 de ani, a murit chiar de ziua lui de nume, răpus de un infarct. Costel Agavriloaie era poliţist de 24 de ani, în Cernavodă.

Astăzi, chiar de Sfinţii Constantin şi Elena, poliţistul a suferit un infarct puternic, iar medicii chemaţi să îi salveze viaţa nu au mai putut face nimic.

Agent şef principal de poliţie în cadrul Compartimentului Evidenţă Operativă al Poliţiei Cernavodă, Costel Agavriloaie lucra în sistem de 24 de ani.

„În vârstă de 46 de ani, polițistul a fost un foarte bun profesionist, dăruit pe deplin meseriei pe care a practicat-o timp de 24 de ani la Poliția orașului Cernavodă. Trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristeţe și regret pentru dispariția unui coleg și a unui om deosebit.

Colegii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța transmit condoleanţe şi întreaga compasiune familiei. Dumnezeu să te odihnească în pace, Costel!”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

De cealaltă parte, colegii lui Costel au transmis un mesaj dureros.

„Azi trebuia să fie sărbătoare și pentru tine, Costel Agavriloaie! Însă Dumnezeu a avut alte planuri pentru tine la cei 46 de ani.

Colegul meu a decedat acum câteva minute în urma unui infarct. Lui nu-i va mai plăti nimeni pensia pentru că nu a apucat să ia niciuna. Un polițist model, un monument de bunătate, colegialitate și profesionalism.

Poliția Cernavodă a pierdut un coleg deosebit. Să-ți fie țărâna ușoară, Costel! End of watch 21.05.2019”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Poliţiştii au umor, conform observator.tv.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Un poliţist a murit răpus de infarct la numai 46 de ani

  1. Măi dragilor, voi chiar sînteți tîmpiți sau doar vă prefaceți, că de ieșit vă iese tare bine ! A murit un om, prea tînăr, păcat, Dumnezeu să îl ierte și cu asta basta ! Voi sînteți ziarul poliției ? Ce ne interesează pe noi că a murit un polițist în celălalt capăt al țării cînd mor în fiecare zi sute de timișeni despre care nu spune nimeni nici un cuvînt ! Scrieți despresubiecte de interes local că nu sînteți Cancan !

Lasă un răspuns