Un poliţist a intrat în scara unui bloc exact în momentul în care un bătrân era jefuit

Un tânăr care jefuia şi bătea un bătrân în scara unui bloc din Oradea a fost prins în flagrant de un poliţist în timpul liber, care intra în bloc exact în momentul producerii jafului.

Poliţistul a reacţionat fulgerător şi l-a pus jos pe atacator cu o lovitură bine plasată, imobilizându-l rapid.

Poliţist salvator pentru un bătut şi jefuit în scara blocului

Un bătrân care era tâlhărit şi bătut crunt de un tânăr în scara unui bloc din Oradea a avut norocul fantastic ca un poliţist să intre în scară exact în momentul producerii jafului.

Tânărul furase 1.450 de lei, cheile de la apartament și actele de identitate din buzunarul bătrânului de 70 de ani, iar pentru a-și asigura scăparea, l-a lovit puternic.

Poliţistul a reacţionat fără rezerve şi l-a pus jos imediat pe agresor, imobilizându-l şi apoi cerând ajutorul colegilor săi pentru a-l lua în custodie pe tâlhar.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au reținut pe bărbatul de 32 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, fiind apoi arestat preventiv pentru 30 de zile, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.