Un polițist a fost găsit mort, împușcat în cap, într-un cimitir, pe mormântul fiicei sale

Bărbat găsit decedat pe câmp, în Timiș

Un polițist în vârstă de 47 de ani a fost găsit mort, joi, împușcat în cap, în cimitirul din comuna Vlăsinești, județul Botoșani.

Poliția Botoșani a fost sesizată joi, în jurul orei 10.30, cu privire la faptul că în comuna Vlăsinești, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

În urma deplasării la fața locului a fost stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani.

Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, fiind încadrat din anul 1996.

Cercetările sunt continuate sub sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Surse apropiate anchetei arată că arma polițistului a fost găsită la el, existând suspiciuni că a fost vorba de sinucidere. El a fost găsit mort pe mormântul fiicei sale.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *