Un obiectiv – două, în fiecare sat. Așa este întocmită, într-o comună timișeană, lista de investiții din banii proprii ai primăriei

Când ești edil și ai în administrare cinci sate te gândești cum să împarți banii din bugetul local cât mai judicios.

Principiul că în fiecare an trebuie realizat măcar un obiectiv în fiecare localitate e întotdeauna cel mai bun.

Astfel, în comuna Jamu Mare, lista de investiții din banii proprii ai primăriei se adresează locuitorilor din patru sate.

În reședința unității administrative se va amenaja un teren multifuncțional cu nocturnă destinat unor jocuri sportive precum minifotbalul, handbalul sau tensiul de câmp. Terenul va fi amplasat în curtea școlii.

Dacă tot am amintit de nocturnă, atunci trebuie precizat că prima montată la Jamu Mare a fost în anul 1975, pe terenul de sport al școlii. În această localitate se va începe, de asemenea, execuția la capela mortuară, pentru care s-au obținut deja avizele.

În satul Clopodia, pentru a face față pe timpul verii consumului sporit de apă, se va realiza un nou foraj, investiția urmând a demara după rectificarea bugetară.

În Ferendia va fi modernizat iluminatul public, becurile existente urmând să fie înlocuite cu altele cu LED-uri, pe două străzi, pe cea principală și pe cea străbătută de drumul care duce la Șemlacu Mare. De asemenea, în Colonie va fi extinsă rețeaua de apă potabilă și vor fi pietruite porțiunile de străzi din pământ.

La Gherman s-au executat deja câteva trotuare noi. Nu trebuie uitate nici reparațiile la drumurile comunale, care se vor efectua acolo unde este necesar.

1 Comments
Dan A. 05/08/2018
Frumos!