Un nou val de migranţi ar putea lovi Europa! La un pas de o criză uriaşă

migranti 23

Zece țări europene au anunțat că vor primi aproximativ 400 de copii orfani, după ce tabăra de pe insula grecească Lesbos a fost distrusă de foc.

CITEȘTE ȘI: 31 de persoane au ajuns la spital, după ce un autocar a ieșit de pe autostradă și a intrat într-un șanț

Cei mai mulți dintre acești minori, urmează să ajungă în Germania și în Franța. Numai că, după incendiul care a distrus uriașul adăpost, au rămas pe drumuri aproape 13.000 de migranți. Așadar, se prefigurează o nouă criză umanitară.

Mii de refugiați și migranți au petrecut deja a treia noapte sub cerul liber pe insula greacă Lesbos. Au rămas pe drumuri după ce două incendii petrecute în nopți succesive au distrus tabără de refugiați Moria – oricum plină până la refuz.

Melissa Bell, CNN„Sunt kilometri și kilometri de suferință umană de-a lungul acestor drumuri,unde a fost tabăra de migranți Moria. Puteți vedea familii care fac tot ce pot să încropească un adăpost, că să se poată încălzi, pentru că noaptea este destul de frig. În schimb, este arșiță în miezul zilei. Femeilor de aici li s-a spus să se așeze la coadă pentru că vor fi aduse provizii. Înainte a mai sosit un camion și oamenii s-au înghesuit să apuce câte ceva.”

Pentru cei mai mulți, a fost primul ajutor de când incendiile i-au lăsat și fără puținul pe care îl aveau.

sursa: stirileprotv.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un nou val de migranţi ar putea lovi Europa! La un pas de o criză uriaşă

  1. Ce stiri sunt astea? Dece nu pomeniti, macar, ca „cei mai buni si experimentati” dintre ei au dat foc intentionat, fara sa-i fi silit cineva?! Dupa motte: daca nu primim, cum vrem noi, atunci le silim mana sa ne dea. Regulile care primeaza, sunt cele pe care le vrem NOI. Arabii, negrii, islamul. DA?! CLAR?!

Lasă un răspuns