Un nou val de aer polar peste România. Avertismentul meteorologilor ANM

val polar

Un nou val de aer polar se apropie de România, iar meteorologii ANM avertizează cu privire la regimul de temperaturi. Astfel, minimele vor ajunge la -11 grade Celsius în unele zone.

CITEŞTE ŞI: Doi şoferi beţi au băgat trei oameni în spital, la Timişoara, după ce au intrat cu maşinile unul în altul

Directorul general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a declarat că se va simţi o modificare în ceea ce priveşte regimul de temperaturi.

‘Vom avea în ţară maxime între 2 şi 4 grade Celsius, având în vedere că ieri avea maxime de până la 14 grade. Minimele se vor situa între -11 grade şi 1 grad, cel mai frig urmând să fie în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei’, a declarat Elena Mateescu.

CITEŞTE ŞI: Un bărbat mort şi dezbrăcat atârna cu capul în jos, legat de gardul bisericii

Vremea va fi în general închisă, iar precipitaţii sub formă de ninsoare se vor semnala la munte şi în zonele de deal, dar şi în centru, vest şi nord.

‘De duminică, aria de precipitaţii se va mări şi va cuprinde mai multe zone ale ţării. Precipitaţiile sub formă de ninsoare vor fi moderate. În special în nord, centru şi la munte, vor predomina ninsorile, dar şi ploaie şi lapoviţă în sud şi sud-est. Izolat, vor fi condiţii de polei’, a mai explicat directorul general al ANM, Elena Mateescu.

CITEŞTE ŞI: Blugii asimetrici, cu un crac „slim” şi unul larg, fac valuri pe internet

Meteorologii anunţă că în Bucureşti vremea va fi închisă, precipitaţiile vor fi slabe, iar maximele vor fi de cel mult 2 grade, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *