Un nou protest, anunțat duminică în Piața Victoriei: ”Rămânem în stradă până la căderea Guvernului Dăncilă!”

Comunitățile online ”Corupția Ucide”, ”Rezistența”, ”Insistăm”, ”Declic”, ”One Vision: Rezist” și ”Reset” anunță că și duminică, începând cu ora 18.00, va avea loc un protest antiguvernamental în Piața Victoriei, sub deviza ”Nu cedăm!”.

Ce scrie pe pagina de Facebook a evenimentului:

”Nu putem da înapoi! Nu după ce PSD-ALDE a utilizat un aparat de represiune împotriva propriilor cetățeni pe care chipurile, îi guvernează și le apără drepturile.

Este inacceptabil, incalificabil și nu putem rămâne impasibili.
Rămânem în stradă până la căderea Guvernului Dăncilă!
Plecați până nu moare cineva!”

Peste 50.000 de oameni au revenit sâmbătă în Piața Victoriei din Capitală pentru a protesta. Spre deosebire vineri seara când zona din fața Guvernului a fost teatrul intervenției violente a Jandarmeriei, de această dată manifestația a fost una fără incidente. Oamenii au cerut demisia Guvernului, în timpul scandărilor pe clădirile din zonă fiind proiectat mesajul „Dăncilă, demisia”.

Zeci de mii de oameni au protestat și în țară sâmbătă, cerând demisia guvernului PSD-ALDE. Peste 8.000 de oameni au ieșit în stradă la Sibiu; 6.000 la Iași; 3.000 la Cluj, Timișoara, Brașov și Constanța. S-a protestat la Galați, Bacău, Oradea, Piatra Neamț și Galați.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Un nou protest, anunțat duminică în Piața Victoriei: ”Rămânem în stradă până la căderea Guvernului Dăncilă!”

  1. guvernele nu se schimba in strada, cu ”miscari populare” ci, la urne !!! in urma voturilor , minoritatea se supune majoritatii…pana la noi alegeri !!!

Lasă un răspuns